It sure is getting hotter... :-P

A little bird told me that

there is something going on with F and F

I and A are getting closer

N and N are officially together

Now tell me, can I trust this little bird? What do you think? It sure is getting hot here in Welly aye?

Comments

  1. N and N? mcm tau je sape

    ReplyDelete
  2. I and A tu mmg da rapat sgt,yg terseksanya si F ni asyk terganggu dgn deringn fon di bilik,huhu

    ReplyDelete
  3. f, nak hint suh deringkan fon f plak kee?

    ReplyDelete
  4. hahaha... kalau fred ada awek tu maksud dia dunia dah nak kiamat... hahaha

    ReplyDelete
  5. kt tgk I and A time open house esok ek?

    ReplyDelete
  6. Hish! pakai ABCDEFG.. XYZ La plak semua. Confuse orng cmnie dowh..

    I nga A lah..

    F ng F lah...

    M & N lah.. ( M&N)

    K ngn F ngn C lah... ( KFC)!

    Mc ngd D lah.. (McD)!

    "open" jer senang crita ! haha

    Hapdate2!

    time nk exam nie la nk story2 eh..

    papa pun panas! terhangat dipasaran!

    ReplyDelete
  7. ye...dh bestmate dowh. ak tiap2 mlm pon dga ade org ckp sorg2 dlm blk. scary doh.
    btw..i still think wmso is not suitable for gossip.
    sumthin more intellect perhaps?

    ReplyDelete
  8. we'll post something academic soon. just wanna catch ur attention first. hope u guys stay tuned with us. thanks for the comments and ideas.

    ReplyDelete
  9. hek eleh paah,more intellect la konon,ko duk umh tu bc manga ngn lyn anime je pon,haha..

    ReplyDelete
  10. tapi si K tak main manga2 ni, die dok maen game jek..huhu~

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Post a Comment

Anda semua boleh mengikuti perkembangan baru kami di http://www.facebook.com/wmsonz . Sekian terima kasih
P/S: Komen diletakkan dalam mod "perlukan pengesahan" selepas 14 hari tarikh posting dibuat untuk mengelakkan aktiviti spamming di website kami

Popular posts from this blog

EMNZ & WMSO Wadha Ramadan and Kia Ora freshies!

International Friendship Day 2015