Posts

Showing posts from May, 2010

Wellisaurus Menyerang! Roarrr!!!

Image
Salam, Kia ora, Hello! Regards, WMSO Committee.
Dilaporkan oleh ARC dari Wellington

Wellington, 26 Mei - Penduduk kawasan sini melaporkan kawasan kediaman mereka diserang oleh seekor makhluk yang bernama Wellisaurus. Menurut saksi, haiwan ini dikatakan berwarna oren dan besar kemungkinan mempunyai kaitan dengan Wellington Malaysian Student Organization.


 Pihak berkuasa WMSO iaitu Cik Kamilah Abdullah menyeru ahli-ahli persatuan untuk menangkap reptilia terbabit kerana dikhuatiri mereka akan diculik oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab. Menurut beliau lagi, reptilia terbabit dilaporkan bermastatutin di rumahnya sehingga hari Sabtu ini sebelum waktu event BERSAMA. Sila tangkap haiwan terbabit di 222A THE TERRACE

Pakar reptilia dan haiwan comel sedunia, Encik Panda mengulas bahawa reptilia ini tidak boleh ditangkap dengan cara biasa, kekerasan, mahupun dengan pujukan motivasi. Ia juga tidak boleh ditangkap dengan Pokeball disebabkan beliau bukanlah seekor pokemon. Cara menangka…

BERSAMA 2010

Image
Salam, Kia ora, Hello! Regards, WMSO Committee


Hi all,

We are delighted to announce the very first event that would be conducted by MSCW. MSCWor also known as Malaysian Students Council Wellington is a council combining all THREE big clubs in Wellington; Wellington Malaysian Students Organisation (WMSO), Wellington UMNO Club (WUC) and Wellington Malaysian Post-Grad Society (WMPGS).

On behalf on MSCW, we WMSO, would like to announce our very first event, Wellington BERSAMA. This event is basically a telematch event that can be joined by all of MSCW's members. This would be the chance for all of us to get together, especially with people that we don't usually see around. 

The details of this coming event are as attached below:


Date: 29 May 2010 (Saturday)
Time:10 AM - 2 PM
Venue: Botanical Garden, Wellington


As we are expecting there would be a lot of people coming, it would be a fantastic idea if you could bring along some mats for you later on. 

During the telematch, each of yo…
Image
Salam, Kia ora, Hello! Regards, WMSO Committee

Pasar Malam, Garage Sale

Image
Salam, Kia ora, Hello!


Hoiii orang bandar semua. Dengar sini. Jangan lupa yang kita ada Pasar malam dan garage sale weekends ni. Saya tahu korang rindu Malaysia, jadi jom ramai-ramai kita meriahkan pasar malam kita. Terubatlah kot sikit rasa rindu tu. Apa-apa saja yang ada di pasar Malam Malaysia, bakal ada di pasar malam ni.

Kecuali Jojo, Tora, Ding-Dang dan seumpamanya.

Tempat: Everton Hall 
Bila? Sabtu 8Mei 2010, 5pm-8pm!!!


Jangan lupa juga garage sale kita, 
Tempat: Everton Hall Bila? Jumaat 2-4pm, Sabtu 5-8pm. Siapa cepat dia dapat! Banyak cool item yang nak dijual ni!


Malam ni last order Tshirt WMSOR!!

 Regards, WMSO Committee

Mari grooming bersama WMSO

Image
Salam, Kia ora, Hello!

Apakah caranya untuk kekal awet muda dan nampak menarik sentiasa? Adakah menyuntik BOTOX dan kolagen sehingga pipi anda keras? Haruskah anda pergi ke gym dan berlari bagaikan nak tercabut tulang telinga untuk nampak menarik?

Jawapannya TIDAK!! WMSO ada penyelesaiannya, dengan produk terkini iaitu Tshirt WMSOR!

Dengan design dinosaur yang ganas-ganas comel, tentu semua orang akan tertawan dengan anda. Semua orang akan memandang anda. Semua orang akan usha-usha anda. Itu baru tengok depan, lihat belakang pula:


Pastinya semua orang akan turut sama mengaum WMSOR dengan anda? Tidakkah itu sweet? Tunggu apa lagi? Tempah sekarang! Bukan tahun depan, bukan tahun semalam, tapi SEKARANG!!! HANYA NZD22!


APA? TAKDE DUIT? ORDER DULU! PEMBAYARAN AKAN DIATUR KEMUDIAN! 


Saiz dalam lingkungan S-XL (saiz New Zealand)Tempahan boleh dibuat kepada :Cik Mira email applelady_007@yahoo.co.uk / 021-02315701 atauCik Ain Pateha sick_chic70s@yahoo.co.uk/ 021-1416843

Jangan lupa berikan maklum…