Pertandingan Design T-Shirt WMSO

Salam, Kia ora, Hello!

Kalau ada antara kita yang tak faham bahasa Inggeris, meh cek habaq dalam bahasa Malaysia okay. Haa la ni WMSO ada buat pertandingan untuk buat Tshirt, bukan untuk apa pun, untuk kita pakai la jugak. Baru la semangat malaysian tu muncul.

Benda ni jugak akan dipakai untuk kita pergi sports event BERSATU kat Auckland nanti. Haa jadi kalau baju oren tu cun, nanti terjadiklah dialog dibawah ni:
Orang lain: Amboi segak sungguh naa baju oren hampa. Sapa buat nii?
WMSO: Ohh encik XXX buat ni.

Dalam bahasa senangnya, anda akan dapat populariti, dan juga sehelai baju tersebut PERCUMA sebagai hadiah, dan juga, baucar daripada kedai terpilih Wellington (sila utarakan pertanyaan disini).

Syaratnya,
1. Design mestilah bertemakan superhero. Bukan superbuzz! Jangan plagiat aa..tak baik. Nanti naik jerawat
2. Jangan merepek letak gambar aneh-aneh (eg: kelucahan, keganasan dan juga kepolitikan)
3. Hantarlah berapa ratus penyertaan pun. kami tengok semua.

Tu aje. Kalau nak pertanyaan lagi, boleh komen disini ataupun DISINI untuk kefahaman yang sihat. Sekian, terima kasih dan pesanan terakhir untuk plagiat.
Why so serious? Have fun!!

Regards,
WMSO Committee

Comments

Popular posts from this blog

Salam AidilAdha - Kembara Suci, Sesuci Hati, Sejernih Nawaitu

International Friendship Day 2015