Keputusan pertandingan T-Shirt WMSO

Salam, Kia ora, Hello!

Okay, sebagaimana yang korang tau, WMSO ada buat pertandingan design T-shirt haritu. kami dah hantar details dekat email, update dekat blog etc. Apa? Tak tahuuuu?  Tak perasaaannn?

Haa padan muka tak dapat hadiah. Sebelum kita teruskan dengan pengumuman bagi pemenang-pemenang, haruslah kita tekan butang play lagu dibawah ni ye. *drumrolll*




3rd Place: Firdaus Sunhaji

2nd place: Mohd Aizat Adnan
dan ~tempat pertama: Zaid Mohd Nor!!
dan dengan itu, tamatlah sudah pertandingan mencipta design T-shirt WMSO yang baru. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang dengan hasil karya anda yang SUPERWMSO tu.

Kepada yang tak berjaya, jangan putus asa! Cuba lagi lain kali!! Terima kasih atas sokongan anda terhadap events yang WMSO anjurkan.

Regards,
WMSO Committee
by: ARC™

Comments

  1. woooottwooottt...pres pon first time tgk designs ni..heheh..marvellous!thnk u for participating n congrats to all winners!*smue adelah pemenang..tiade pengalah :D*

    ReplyDelete
  2. pengalah = satu ayat lame gile tp kelakar hahaha

    ReplyDelete
  3. comel2:DD pndai org pilih pemenang nyer,tp sumer awesome!gud2:DD taun nie ley la t-rex mengamok!!!yeyeahhh!!!:D

    ReplyDelete
  4. mengamokk ROARRR..U laen ade Otromen x?boleh gaduh =P

    ReplyDelete
  5. ok...tshirt this time somehow cute...kamm...ad delivery back home x?? huehuehue

    ReplyDelete
  6. shaza - hahha..nnt kite pkkan cmne kay :D

    ReplyDelete
  7. cantek and kreatif for WMSORRRR!nak satu bleh tak?

    ReplyDelete
  8. aiman - byrrr...kalo byr utk sploh pon blyyy :p

    ReplyDelete
  9. presiden die bayar utk org yg update blog ni dlu =D

    ReplyDelete
  10. ahhaha..manyak cantekkk afann.. :P nntla ak wt fundraising utk baju kooo :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Be nice :)

Popular posts from this blog

EMNZ & WMSO Wadha Ramadan and Kia Ora freshies!

International Friendship Day 2015